fbpx

 

Du har faktisk et godt liv (set udefra) …. men indeni kan du mærke, at der er noget, der ikke er helt rigtigt.

Du tager dig selv i at spørge: ”Er det bare sådan her livet er?”

Det spurgte jeg også mig selv om i 2015, hvor jeg endte med at tage en drastisk beslutning:

Jeg pakkede alle mine ting og tog til Costa Rica, og for første gang i hele mit liv, følte jeg mig endelig fri i at være mig.

Følelsen varede dog ikke længe, for jeg skulle jo hjem igen, og nissen flyttede med.

Jeg skulle ramme bunden før det gik op for mig, at livet er for kort til at leve som mellemfornøjet, eller dét der er værre.

I 2017 kom jeg hjem fra lægen og stod med et pilleglas i hånden hvorpå der stod “antidepresiv”.

“Fuck, mand. Er det virkelig der vi er?” tænkte jeg.

Jeg endte ikke med at tage pillerne. I stedet lavede jeg en pagt med mig selv: Jeg lovede mig selv, at jeg ville finde ægte glæde, og det skulle være uden medicin.

Det sendte mig afsted på en lang rejse med coaching og selvudvikling – og i dag kan jeg ærligt sige, at jeg aldrig har været lykkeligere og levet et mere meningsfuldt liv.

Det her kan også blive din nye virkelighed. Det eneste det kræver er én beslutning:

Beslutningen om at vælge dig selv til. 

selvværd selvkærlighed selvtillid spirituel taknemlig

''Der er en grundsten indeni mig, som er blevet vendt. Helt uden at tænke over det eller gøre mig umage, lever jeg på en anden måde end før. Det falder mig nu naturligt, at behandle mig selv med omsorg, respekt og selvkærlighed. At omfavne alle sider af mig selv. At være mild og kærlig ved mig. Jeg er værdifuld præcis som jeg er, og med alt hvad jeg er. Jeg elsker mig. Det troede jeg aldrig at jeg skulle sige, og rent faktisk mene det. Min tid med dig i autentisk power forløbet, har ændret mit liv for evigt. Indefra og ud. Jeg er så taknemmelig for dig, for forløbet og for mig ☺️”

Fannie Nielsen

’’Mit forløb hos Maiken, har været fuldstændig fantastisk! Jeg har udviklet mig vandvittigt meget mere end jeg havde forventet. Jeg var skeptisk til at starte med men inde i forløbet kunne jeg mærke, at jeg rykkede mig dag for dag. Man får mange forskellige værktøjer, som man altid kan vende tilbage til. Jeg bruger stadig mine dagligt.

I mine øjne er Maiken en fantastisk, empatisk og sympatisk coach. Jeg følte mig set, hørt og forstået med det samme.  Maiken har lært mig vigtigheden af at se mig selv,  som den vigtigste person i mit liv. Det har virkelig gjort en forskel i mit liv.

Hvis der er nogen der står og overvejer, hvor de er i livet eller har lyst til at udvikle sig, så kan jeg klart anbefale Maikens forløb.Det er livsændrende.’’

Nina Christensen

''Jeg har altid reflekteret meget over mit liv og handlinger, men Maiken har nu givet mig en dybere indsigt i mig selv og givet mig værktøjer til at lære at elske hele mig, og stå stærkere i livet’s bølgedale.

Det har uden tvivl været den bedste støtte jeg har oplevet i mit liv, og ift. andre forløb jeg har prøvet, så skiller Maiken sig ud ved at give mulighed for støtte og sparrig. Dette har gjort at jeg har handlet hurtigere på de værktøjer jeg har lært undervejs. Jeg er Maiken evig taknemmelig for at have støttet mig i min kærestesorg proces, min flytte proces og starten på min selvudviklingsrejse. Maiken er helt unikt menneske med et stort hjerte, og hun er super inspirerende. Så inspirerende at jeg har fået modet til selv at springe ud i en coach uddannelse.
Der er nogle mennesker i livet som gør et stort indtryk, og får noget til at blomstre i ‘en selv og sådan et menneske er Maiken for mig.”

Nadine Mørk

Måske kan du genkende dig selv i det her?

→ Hver gang du ser nogen, som gør det godt, ser godt ud eller har noget du gerne vil have, får du lyst til at lave om på dig selv. 

→ Du ønsker at være fri til at gøre de ting, du gerne vil i dit liv. Men du føler dig bremset af den indre stemme “Det kan du nok ikke finde ud af” og “Hvem tror du lige du er?”

→ Du får ondt i maven, når du hører mennesker tale grimt om andre (“Hvad siger de mon om mig, bag min ryg?”)

→ Det er svært at sige “nej”, fordi du er bange for at skuffe andre eller såre deres følelser

→ Du kan mærke stemninger i rummet, og ved næsten ikke hvad du skal gøre af dig selv, når der er en dårlig stemning

→ Du har svært ved at sige fra, fordi du ikke ønsker at gøre et andet menneske utilpas (det er meget nemmere at være i din egen utilpashed)

→ Du er bange for at fortælle, hvad du godt kunne tænke dig, fordi du vil ikke være til besvær for andre

→Du har svært ved at mærke hvad der er rigtigt for dig, så du ender med at tage beslutninger baseret på hvad andre mener er rigtigt.

→ Du føler at du sidder lidt fast i livet, og ønsker forandring 

→ Du har mistet gnisten og ønsker mere glæde i livet.

→Du har faktisk et godt liv (set udefra), men du indeni kan du mærke at der er noget, der ikke er helt rigtigt.  Du tager dig selv i at spørge: ”Er det bare sådan her livet er?”

Jeg forstår dig. Jeg har selv været der, og jeg ved, at det ikke behøver at være sådan.

Prøv at forestil dig det her i stedet …
Du hviler i den du er, og ikke lader dig stoppe af andres meninger om dig.
Du er klar over hvem du er og hvad du står for
Du føler dig glad, stolt og mere end blot tilfreds med det liv, du har skabt. 

Du ved hvordan du mærker efter, så du kan træffe de rigtige beslutninger for dig selv.
Du tager styringen over dit eget liv, så du kan leve det liv du ønsker for dig selv.
Du finder den bedste udgave af dig selv – den mere glade, energiske og selvsikre version af dig.
Og hvad hvis jeg fortæller dig, at det hele er muligt uden at du føler dig fortabt eller alene, men i stedet har alt den støtte og guidning du har brug for? Det er præcis den slags resultater mine klienter får på mine coachingforløb.
I got you!

Autentisk Power forløbet 

Autentisk Power forløbet er skabt til dig der ønsker at kunne hvile i den du er, så du kan mærke mere glæde og personlig frihed i dit liv. Når du hviler i den du er, kan du finde modet til at følge dit hjerte og skabe et liv med høj livskvalitet.

 

Sådan forgår det..

Vi har 12 uger sammen, hvor vi dedikere tiden til dig og din udvikling. Ved tilmelding sender jeg dig en velkomst mail med info, login til din læringsportal samt link hvor du kan booke dine sessioner direkte i min kalender.

Du får:  

    • 12 lærings videoer spækket med viden og værktøjer. 
    • 7 x 1:1 sessioner med fokus på dig. 
    •  1 x Human Design læsning. 
    • 1 x skræddersyet hypnomedi lavet til dig personligt. 
    • Adgang til sparring og støtte med mig hele vejen gennem forløbet gennem vores private chat. 

 

Moduler
12 online moduler med læring, værktøjer og viden, som du kan tilgå hjemme i eget tempo gennem dit unikke login. Der er workbooks med til hvert modul til implementering + ugeplan og habit tracker til at skabe nye vaner. 

 

Nærvær
Vi mødes online over zoom gennem forløbet, hvor du har dine 1:1 sessioner. 

 

CHAT
Jeg vil sørge for at du føler dig i gode trygge hænder gennem hele forløbet. Du vil altid have adgang til mig og min støtte gennem vores private chat. 

 

Alt dette er inkluderet i forløbet

7 x 1:1 Coaching Sessioner

60 min. pr session – foregår online. Sessionerne er fuldstændig skræddersyet til dig og det du har brug for i din unikke udvikling.

Workbook

Du modtager opgaver undervejs på forløbet, som sikre,  at du får din nye viden integreret i dit liv med det samme. Du vil have mulighed for at samle alle opgaverne til din helt egen personlige workbook.

Ubegrænset support og støtte

Du har min fuld støtte gennem hele forløbet, hvilket betyder at du til enhver tid kan skrive til mig og få personlig sparring. Du er aldrig alene på din rejse – du har min fulde støtte hele vejen igennem.

Human Design Læsning

Du får en times læsning af dit unikke Human Design. Du vil få en dyb forståelse for hvordan du er designet til at være i verden samt hvordan du vil få mest muligt flow og balance i dit liv. Du får viden til at forstå dig selv på et dybt plan. 

12 x Videoer spækket med viden

Du får adgang til læringsportalen Autentisk Power med 12 videoer spækket med viden og værktøjer, som du kan bruge med det samme samt tage med dig resten af livet.

1x Personlig MindLove lydfil

Du modtager en personlig MindLove lydfil, som er skræddersyet til dig. Du vil blive guidet i  at få skabt en personlig selvkærlig praksis der støtter dig samt hjælper dig med at opbygge et sundt mentalt helbred samt mere glæde og energi i hverdagen.

1. Selvkærlig. 
Du vil opleve hvor givende en selvkærlig praksis  er for dig og dit liv. Jeg hjælper dig til at finde frem til din helt personlige form for selvkærlige praksis, der vil gavne dig, der hvor du er i dit liv. Du vil kunne implimentere din nye rutine I din dagligdag med det samme.

2. Dit mindset. 
Vi vil gå i dybden med at forstå hvordan dit mindset fungerer, og finde årsagen til, hvorfor du tænker og føler som du gør. Vi vil kigge på hvad dine tanker gør for dig, og hvad det betyder for dit liv generelt. Du vil få en dyb forståelse for hvordan du kan skabe en indre positiv ændring for dig selv og i dit liv.

4. Livsændrende værktøjer.
Værktøjer til at pinpointe hvad der holder dig tilbage for at leve dit mest autentiske liv og viden til at tage poweren hjem til dig selv. Du vil kunne bruge disse værktøjer til at støtte dig selv når du støder på udfordringer fremover og dermed vide hvordan du kan hjælpe dig selv.

3. Lær dig selv at kende på ny, så du kan:
→ Lære hvad der gør dig glad.
→ Blive klar over, at du er fuldkommen og unik, som du er.
→ Slippe overtænkning og katastrofetanker.
→ Slippe for at lade dig styre af hvad andre tænker om dig.
→ Mærke at du er den vigtigste i dit eget liv.

5. Grænsætning, så du opnår: 
→ Højnet selvværd og selvrespekt.
→ Mere energi og overksud til dig selv.
→ Bedre og tættere relationer (familie, venner og partner)
→ Mere indre ro og mere mentalt overskud.
→ Viden om hvordan du ønsker at andre skal behandle dig.

6. Hvile i dig selv, så du kan:
→ Udtrykke din mening med ro i maven. 
→ Stole på dine egne beslutning. 
→ Gå efter dine drømme, store som små. 
→ Vælge det der føles rigtigt for dig. 
→ Stole på, at du er god nok, som du er. 

Er du klar til dit livs rejse?
Det vigtigste forhold du nogensinde får, er forholdet til dig selv.
.. og det kræver, at du vælger dig selv til. 

Hvad kan du forvente efter endt forløb med mig som din mentor og største støtte?

Du har fundet mere ro i dig selv og en tro på, at du er god nok.
Du ved præcis, hvad du skal sige, når nogen foreslår noget, som du ikke har lyst til, for du er ikke længere bange for at skuffe dem.
Du har fået redskaberne til at tøjle dine negative tanker om dig selv, så du får et mere kærligt forhold til dig selv.
Du har fundet den bedste udgave af dig selv – den mere glade, energiske og selvsikre version af dig
Højt selvværd, som afspejles i dit liv samt dine relationer.
Du har redskaberne til at forstå dig selv bedre, og derigennem får du en større tro på dig selv.
Du har fundet modet til at sætte kærlige grænser, og du har lysten til at vælge dig selv først.
Du kan kigge tilbage og være stolt over, at du tog en stor og skræmmende beslutning og investerede i dig selv, og vide at du virkelig har din egen ryg. Altid.

Tag ikke mine ord for gode varer.

Her er hvad tidligere klienter siger:‘’Jeg har lært meget mere end jeg havde regnet med. Jeg har nu lært at stå op for mig selv. Jeg har lært at sætte grænser og hvordan jeg opretholder dem. Jeg er nu i stand til at ændre min adfærd og mine tanker i en retning der er sund for mig. Jeg er ikke længere bange for at handle på mine følelser. Jeg føler aldrig, at jeg skal retfærdiggøre eller undskylde for hvem jeg er eller hvad jeg føler.”

Chinese Friis

”Rejsen har været meget mere magisk end jeg nogensinde har kunne forestille mig eller have drømt om. Jeg er  positivt overrasket over hvor hurtigt jeg kunne finde retning i alt det “kaos” der var i mig til en start. Min største aha oplevelse er, hvor “let” jeg kan tilgå min power og livsglæde. At være med på Maiken forløb har hjulpet mig med at mere i kontakt med min intuition, mine grænser og drømme. Så nu er jeg i fuld gang med at leve et liv, der er det helt rigtige for mig 😊💖” 

Kamilla Askholm

’’Jeg har altid tænkt, at jeg var en stærk og uafhængig kvinde men gennem forløbet opdagede jeg, at i mit forsøg på at være ’’en fleksibel kvinde’’ har jeg ikke været ærlig overfor mig selv og mine egne behov. Det har været svært at sætte grænser når jeg ikke viste hvad jeg ville eller havde brug for. Nu kan jeg mærke mine grænser og sige fra, uden at være nervøs over konsekvensen. Jeg føler mig nu helt tilpas i at tage svære beslutninger, som gavner mig og mit velbefindende.”

Tonje Nesslin

Din investering i at blive en helt igennem gladere og mere selvsikker version af dig selv.

… starter fra 5000 kr. om måneden over en 2-4 måneders periode. Det her er et estimat, for vi er alle forskellige, og jeg vil meget hellere give dig et individuelt tilbud, som passer præcis til dine behov. (Ratebetaling er en mulighed) 

Derfor vil jeg gerne invitere dig at ansøge om en uforpligtende afklarende samtale, hvor du kan fortælle mig mere om din situation og jeg kan få en bedre forståelse for, hvilket forløb, der vil passe bedst til dig. Samtalen er uforpligtende og handler blot om at vi skal sikre os at vi er det rette match.  

Hvis jeg efter vores samtale, vurderer at jeg vil kunne hjælpe dig i mål med det du ønsker, får en du et tilbud på et skræddersyet forløb, der passer præcis til dig.
Kan du relatere til min historie? Ja, så kender du måske allerede til følelsen af at tænke: ”Når X sker, så vil mit liv føles anderledes”. Men er det nogensinde sket –  nej, vel? Når vi ønsker en ændring kan noget udefra ikke løse dit problem, det skal den komme indefra og derfor er det så vigtig at investere i dit eget mindset og i dit forhold til DIG. Derfor er Autentisk Power forløbet en investering i dig og dit liv, som er vedvarende resten af dit liv. 

 

 

selvværd
Mit navn er Maiken, og jeg er kvinden bag ..

Autentisk Power forløbet, som er et skræddersyet forløb med dig i fokus. Et 1:1 forløb jeg selv ønskede eksisterede da jeg havde brug for det i sin tid. 

Min passion for det arbejde jeg laver i dag, er inspireret af min egen historie, og den rejse jeg har været på. Jeg levede en stor del af mit liv med lavt selvværd, og jeg vidste ikke hvordan jeg skulle kunne lære at opbygge et kærligt forhold til mig selv, ej heller vigtigheden af det.  Jeg følte mig ofte ikke god nok og jeg tvivlede meget på mig selv. 

Jeg har selv gået vejen, og i dag har jeg opbygget et kærligt forhold til mig selv, så jeg føler mig selvsikker og har fået en enorm personlig frihed i livet. Jeg lever i dag et liv, hvor jeg nogen gange må nive mig selv i armen og spørge, hvordan hulen jeg er blevet så heldig. Sandheden er bare, at det intet har med held at gøre, men blot at jeg har lært de rigtige værktøjer til at arbejde med mit mindset og tilliden til mig selv.

Jeg brænder for at lære dig de selv samme værktøjer så du kan finde din personlige frihed, tro mere på dig selv, finde ro indeni og stå stærkt i den du er.

”De her 3 måneder har været en kæmpe stor investering i mit liv og jeg er så glad for, at jeg har gjort det. Jeg er så kæmpe mega stolt af mig selv! Maiken som coach, er en virkelig dygtig coach, og hun er virkelig engageret. Man kan virkelig mærke på Maiken, at hun oprigtigt ønsker at se en få succesoplevelser.

I forhold til for 3 måneder siden så står jeg nu stærkere i mig selv. Jeg har brudt nogle gamle dårlige vaner og tankemønstre. Jeg har lært mig selv rigtig godt at kende. Jeg står stærkere og sikre ved mine holdninger og mine beslutninger. Derudover har jeg gennem forløbet fået en masse gode og brugbare værktøjer, som jeg selv kan arbejde viderer med. 

Maiken fik mig til at indse og ikke mindst lære at stole på, at jeg er den vigtigste i mit liv. Jeg har med hjælp fra Maiken formået på 3 måneder at rykke mig så meget mere end jeg har gjort i flere år. Jeg er sindssygt glad for, at jeg har gjort det her for mig selv. Jeg kan virkelig anbefale Maiken til andre, som ønsker og har mod på at arbejde med sig selv.” 

Nanna Fredsskov

’’Inden jeg startede i forløb hos Maiken, var jeg et lidt dårligt sted i livet. Jeg følte at jeg manglede nogle reskaber til at blive glad, og komme derhen hvor jeg gerne ville. Jeg valgte at starte på Autentisk Power forløbet og har ikke fortrudt!
Noget af det vigtigste jeg har fået ud af forløbet er, at jeg har fået gnisten tilbage i livet. Jeg er glad hver dag. Jeg har fået mange redskaber, som jeg kan bruge i dagligdagen. Jeg har styrket mit mindset og lært at tro på mig selv. Jeg troede slet ikke det var muligt, at min hverdag skulle blive så god igen på blot 12 uger men det er den!

Inden jeg startede, var jeg bekymret over økonomien, men nu har jeg lært at uden at have invisteret de penge i mit selv, ville jeg aldrig have oplevet denne udvikling og glæde. Jeg er stolt over at jeg turde at investere i mig selv, og springe ud i forløbet. Jeg er super glad, og alle i min omgangskreds kan mærke det. Vigtigst af alt, så kan jeg selv mærke det. Det her er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!’’

Birgitte Brath

“Den største forandring er, at jeg kan mærke hvad jeg selv vil og ikke vil. Det har resulteret i, at det er nemmere for mig at sætte grænser, og at jeg ikke længere har ondt i maven. Jeg tænker ikke længere over om folk kan lide mig.
Jeg startede forløbet på et tidspunkt, hvor det føltes som en dårligste ide, men alligevel tog jeg springet og det har jeg virkelig ikke fortrudt.

Autentisk Power forløbet kan virkelig anbefales. Jeg har virkelig fundet ud af, at den vigtigste i mit liv, det er mig selv. Det er noget af det bedste jeg er nået frem til, fordi jeg mærker hvordan jeg er en bedre version af mig selv når jeg er i balance, hvilket gør det meget nemmere i andre aspekter af livet. Maiken er fuldstændig fantastisk som coach. Hun forstår at sætte sig i mit sted og hun har virkelig fået mig til at turde at være sårbar i samtalerne. Hun har hjulpet mig til at finde ud af hvorfor jeg ikke var i balance, og det havde jeg ikke kunne finde ud af på egen hånd. Jeg er så stolt af mig selv og min udvikling.”

Christina Bugge

Måske du har spørgsmål..
Hvad går en afklaringssamtale ud på?

 En afklaringssamtale er en 30 minutters samtale, hvor vi sikre os at vi to er det rette match. Det vigtigt, at der en god kemi mellem os for, at vi sammen kan skabe den værdifulde forandring du drømmer om. Desuden vil samtalen give dig mulighed for at stille spørgsmål så du ved præcis hvad du kan forvente på forløbet.

Hvad hvis jeg ikke føler mig helt klar?

Sandheden er, at du aldrig kommer til at føle dig 100% klar. At være klar er ikke en følelse men et valg du skal tage for dig selv. Hvis ikke nu, hvornår så? Din hjerne vil altid forsøge at komme med forskellige ‘undskyldninger’ for hvorfor det ikke er et godt tidspunkt lige nu. Spørgsmålet du skal stille dig selv er; hvorfor vente? Du har kun et liv, du fortjener at leve et magisk liv, hvor du mærker glæde helt ind i knoglerne. 

Hvor meget tid skal jeg bruge på det?

Vi har I alt 8 x 1:1 online samtaler sammen hen over de 12 uger. Derudover har du træningsvideoer hver uge + opgaver så vi sikre os, at du lærer værktøjerne og dermed kan bruge dem resten af livet. Det er helt op til dig, hvor meget tid du vil bruge på det om ugen men jeg vil anbefale mellem 2 -3 timer om ugen for at vi kan skabe en fundamental forandring du kan have gavn af resten af livet.

Hvordan forgår forløbet?

Vi to snakker sammen online så du kan sidde hjemme i dine trygge omgivelser, og ikke på noget tidspunkt skal skynde dig ud af døren. Du får dit eget login til Autentisk Power platformen, hvor dine træningsvideoer ligger samt dine opgaver. Du kan både logge ind på computeren eller via telefonen så du kan lytte til videoerne på farten, som det passer ind i dit skema. 

Kommer jeg til at ændre mig?

Det er helt normalt,  hvis du mærker en frygt. Jeg lover dig for, at du aldrig skal ændre noget du ikke ønsker at ændre. Vi arbejder sammen for at finde frem til alt det der gør dig til DIG. Med andre ord, vi finder alt det gode og unikke frem i dig og forstærker det så du mærker accept og kærlighed til dig selv. Det bliver en magisk rejse!