fbpx

Holistisk coaching

Holistisk coaching er for dig, der gerne vil udvikle dig personligt og spirituelt. I holistisk coaching sessioner arbejder jeg med hele mennesket. Vores krop og sind hænger unægteligt sammen, og derfor er vi nødt til at inddrage begge dele, hvis vi ønsker en fundamental og vedvarende forandring. I min praksis ser jeg det hele menneske og arbejder ud fra din unikke situation. Jeg tror fuldt og fast på, at vi mennesker allerede er hele og er præcis som vi skal være, men vi kan have mistet os selv, glæden eller retning i livet og her kan coaching støtte os til at finde hjem til os selv igen. 

Hvad kan coaching?

Coaching handler om, hvad vi gør med vores liv. Coaching kan støtte dig i at skabe og leve det liv du virkelig ønsker. Coaching er en samtaleform, der kan hjælpe dig til at indse dit potientiale, finde din egen styrke og troen på, at du kan finde de svar der er helt korrekte for dig indeni. 
Min personlige coaching stil er holistisk og guider dig hjem til dit autentiske jeg. 

Emner jeg ofte arbjeder med:

  • At indse dit eget potientiale.
  • At finde dig selv på ny efter du har mistet dig selv. 
  • At finde troen på dig selv. 
  • At finde frem til hvad der bremser dig i livet. 
  • At finde frem til hvorfor du ikke trives. 
  • At lære at mærke, samt sætte grænser. 
  • At finde frem til hvad du ønsker dig i livet.
  • At støtte dig i at overkomme forhindringer i dit liv.
  • At finde modet til større livsændringer. 

Hvad andre siger om coaching med Maiken.. 

‘’Jeg har lært så meget af at være I forløb hos Maiken. Jeg har lært meget mere end jeg havde regnet med. Jeg har nu lært at stå op for mig selv. Jeg har lært at sætte grænser og hvordan jeg opretholder dem. Jeg er nu i stand til at ændre min adfærd og mine tanker i en retning der er sund for mig. Jeg er ikke længere bange for at handle på mine følelser. Jeg føler aldrig, at jeg skal retfærdiggøre eller undskylde for hvem jeg er eller hvad jeg føler.

Jeg ville SLET ikke være her, hvor jeg er i dag uden dig, Maiken. Så KÆMPE STORT TAK!”

Chaneese

”I forhold til for 3 måneder siden så står jeg nu stærkere i mig selv. Jeg har brudt nogle gamle dårlige vaner og tankemønstre. Jeg har lært mig selv rigtig godt at kende. Jeg står stærkere og sikre ved mine holdninger og mine beslutninger.

Maiken fik mig til at indse og ikke mindst lære at stole på, at jeg er den vigtigste i mit liv. Jeg har med hjælp fra Maiken formået på 3 måneder at rykke mig så meget mere end jeg har gjort i flere år. Jeg er sindssygt glad for, at jeg har gjort det her for mig selv. Jeg kan virkelig anbefale Maiken til andre, som ønsker og har mod på at arbejde med sig selv.”

Nanna

Der er en grundsten indeni mig, som er blevet vendt. Helt uden at tænke over det eller gøre mig umage, lever jeg på en anden måde end før. Det falder mig nu naturligt, at behandle mig selv med omsorg, respekt og selvkærlighed. At omfavne alle sider af mig selv. At være mild og kærlig ved mig. Jeg er værdifuld præcis som jeg er, og med alt hvad jeg er. Jeg elsker mig. Det troede jeg aldrig at jeg skulle sige, og rent faktisk mene det. Min tid med dig i autentisk power forløbet, har ændret mit liv for evigt. Indefra og ud. Jeg er så taknemmelig for dig, for forløbet og for mig ☺️”

Fannie

Coaching forløb:

1:1 Autentisk Power forløb

autentisk coaching selvværd

Soul Sisterhood gruppe forløb

veninder coaching selvværd ensom

Bliv fri af usikkerheden så du kan stå stærkt ved den du er, det du kan og det du vil. 

Autentisk Power forløbet er skabt til dig der ønsker at kunne hvile i den du er, så du kan mærke mere glæde og personlig frihed i dit liv.Når du hviler i den du er, kan du finde modet til at følge dit hjerte og skabe et liv med høj livskvalitet. Forløbet hjælper dig med at mindske din indre usikkerhed, så du kan føle dig selvsikker og tryg i den du er, det du kan, og det du vil. Forløbet er skræddersyet til at støtte dig i at skabe et kærligt forhold til dig selv, så du føler dig værdig og god nok i den du er.

 

En rejse hjem til dig selv, hvor du slipper usikkerheden og kommer til at stå stærkt og selvsikkert i dit autentiske jeg. Denne rejser bliver magisk i sammenspil med andre kvinder, som er på samme rejse som dig. Forstil dig, at du ikke er alene og at du vil indgå i en gruppe af kvinder, som forstår dig. Forløbet er skabt til at skabe en positiv ændring i dit liv. Et mere positivt syn på dig selv samt et kærlig og stærkt forhold til den DU er. 

 

 

 

Holistisk coaching er for dig, der gerne vil udvikle dig personligt og spirituelt. I holistisk coaching sessioner arbejder jeg med hele mennesket. Vores krop og sind hænger unægteligt sammen, og derfor er vi nødt til at inddrage begge dele, hvis vi ønsker en fundemental og vedvarende forandring.  

Human Design 
 

Human Design giver dig en dyb indsigt i hvem du er, og hjælper dig med at lære dig selv endnu bedre at kende. Vi bliver bombarderet med info omkring hvordan vi burde leve for at leve vores bedste liv. Human Design viser os, at de samme råd ikke fungere ens for os alle. Vejen til dit gladeste og mest autentiske jeg, er fuldstændig unik for dig, og derfor er det til stor gavn at kende dit unikke design.  

 

 

podcast selvværd selvtillid autentisk power
podcast selvværd selvkærlighed selvtillid human design mindset
podcast selvværd selvkærlighed selvtillid human design mindset