fbpx
Soul Sisterhood - find hjem i dig selv, med et fællesskab i ryggen

8 ugers gruppeforløb for dig, der er klar til at brænde igennem med tættere relationer og en følelse af at stå stærkt i dit autentiske jeg. Et smukt online fællesskab med undervisning, online møder og fysisk workshop dag, hvor vi alle mødes.

veninder coaching selvværd ensom

Soul Sisterhood forløbet er et gruppeforløb der står mit hjerte meget nært. Hvorfor? Jo, ser du – fordi jeg har erfaret hvor meget vi kvinder kan heale når vi går ind et trygt fællesskab med åbne hjerter. På dette forløb vil der være fuld fokus på at støtte hinanden, autenticitet samt en rejse hjem i dig selv. Undervejs lærer du powerfulde værktøjer, som du kan tage med dig resten af livet alt imens du har støtte fra mig og de andre kvinder, som er på samme rejse som dig. 

Vi bliver til i sammenspil med andre og nogen gange har vi oplevet:

– At vi ikke har følt os tilstrækkelige.
– At vi har måtte pakke os selv væk i frygt for at være for meget eller til besvær. 
– At vi har pakket egne behov væk, og måske ikke mærker dem så tydeligt mere.
– At vi har svært ved at mærke samt sætte vores grænser.
– At vi har tvivlet på os selv og følt behov for at putte en maske på for at overbevise omverden om, at vi er gode nok. (Men inderst inde tvivlet på os selv)

Jeg har personligt været igennem overstående, og jeg finder til tider mig selv i de følelser igen, men i dag har jeg en helt anden ro og gode værktøjer, der gør det meget nemmere. 
Jeg har lært at være med det der er svært. Jeg har lært at acceptere og rumme mig selv, hvilket har givet mig en styrke i at hvile i mig selv. Selv på de dage, hvor jeg ikke hviler i mig selv, har jeg en accept af, at det kan jeg også hvile i (ironisk hva’?😊)

Du bliver en del af et healende og kærligt kvindefælleskab, hvor vi deler store og små udfordringer og ikke mindst mærker, at vi ikke står alene med dem. Et fællesskab af ligesindede med-søskende. Det er hvad der gør Soul Sisterhood forløbet MAGISK!

Forløbet er for dig, der er klar til at skabe en forandring i dit liv og modtage redskaber du kan bruge i din hverdag til at kunne finde endnu mere hjem i dig selv med støtte fra fællesskabet undervejs. Det er i sammenspil med andre, at vi virkelig kan udfolde os på magisk vis og lære at vi er lige præcis, som vi skal være. 

selvværd selvkærlighed selvtillid spirituel taknemlig
Du skal tilmelde dig forløbet hvis du drømmer om..
At kunne hvile mere i dig selv og have en grundfølelse af, at du er god nok, præcis som du er.

Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig om andre kan lide dig, fordi du ved, at du er nice!

At komme i kontakt med den side af dig, der er oprigtigt glad og tro overfor dig selv.

Det betyder, at du ikke behøver at tjekke ind med hvad andre synes. Du ved hvad du synes, og det er nok.

At kunne give dig selv anerkendelse og slippe for at søge det ved andre.

Det vil sige, at når du tager på en tinder date så kan du finde frem til om du kan lide den person, og ikke om han/hun kan lide dig. Ok, måske du ikke er på tinder men det gælder i alle situationer 😍

Ønsker en bedre forbindelse til dig selv og dem omkring dig.

På forløbet vil du have mulighed for at blive spejlet samt sparre med andre, så du ikke føler dig alene. 

Har brug for at komme i kontakt med, samt udtrykke dine behov og grænser.

Kender du til følelsen af at være super sød, rummelig og fleksibel? Nogen gange kan vi glemme os selv i den proces og dermed vores kontakt til egne behov og grænser. 

At finde den bedste udgave af dig selv – den mere glade, energiske og selvsikre version af dig.

Når du er den bedste version af dig, vil du også tiltrække andre mennesker, som ser det unikke i dig. Det giver anledning til magiske venskaber, kærligheds relationer og fornyet forhold til familien. 

Så er du landet det rigtige sted!

”At tilmelde mig Soul Sisterhood forløbet er en af de største, mest berigende og mest selvkærlige gaver jeg har givet mig selv. Jeg er SÅ stolt og så utrolig glad for, at jeg fandt modet og sprang ud på den vildeste selvudviklingsrejse – den mest eventyrlige opdagelsesrejse ind i mig selv – waaaoou. Alle burde give sig selv sådan en “rejse” ♥️

Camilla Claudell

Soul Sisterhood forløbet:

En rejse hjem til dig selv, hvor du slipper usikkerheden og kommer til at stå stærkt og selvsikkert i dit autentiske jeg. Denne rejser bliver magisk i sammenspil med andre kvinder, som er på samme rejse som dig. Forstil dig, at du ikke er alene og at du vil indgå i en gruppe af kvinder, som forstår dig. Forløbet er skabt til at skabe en positiv ændring i dit liv. Et mere positivt syn på dig selv samt et kærlig og stærkt forhold til den DU er. 
Læs her om de områder, du kommer til at arbejde på:

 

1. Selvkærlighed – At bygge hjem i dig selv. 
Du vil få en dybere forståelse for hvad selvkærlighed kan og hvordan du lærer at være mere selvkærlig. Vi sætter fokus på at opbygge et stærkt og kærligt forhold til dig selv, så du kan opleve mere tro på dig selv og dét menneske du er. Vi sætter fokus på at bygge hjem i dig selv, og du vil møde din indre gudinde. 

3. Få et stærkt forhold til dig selv samt  kærlige sunde relationer. 
Med grænsesætning, kan du lære at skabe stærkere og tættere relationer med dig selv, familie, venner og partner.
Du vil få værktøjerne til mere indre ro og mere mentalt overskud.
Du vil lære at kommunikere dine grænser på en kærlig måde med ro i maven, så du kan stå stærkt i dig selv. 

 

5. Lær at lytte til dig selv før du lytter til andre.  
Find frem til hvad der er vigtigt for dig, så det bliver nemmere at tage beslutninger samt vide hvad du skal fokusere på. Lær at lytte til dig selv før du lytter til andre.

2. Mindset
Er du ofte hård overfor dig selv? Vi vil gå i dybden med forholdet til dig selv, så du kan blive mere mild og kærlig overfor dig selv. Du vil lære hvor du spænder aller mest ben for dig selv, så du kan sætte dig selv fri. 
Føler du dig til tider skuffet over andre? Lad os kigge på hvordan du kan lære at slippe skuffelsen og få mere overskud til glæden i livet. 

4. Bliv ven med dine usikkerheder. 
Har du ind imellem et filter på, som hæmmer din impulsive lyst til at tale frit fra hjertet? Eller slå dig løs på dansegulvet? Mange gange handler det om vores skyggesider, der afholder os fra at gøre eller være den, som vi ønsker at være. Du vil lære, hvorfor du holder dig tilbage når usikkerheden melder sig eller når du føler dig dømt samt hvordan du kan slippe dig selv mere fri. (Det her er en game changer!)


 

Er du klar til dit livs rejse?
Det vigtigste forhold du nogensinde får, er forholdet til dig selv.
.. og det kræver, at du vælger dig selv til. 

Hvad kan du forvente efter Soul Sisterhood Forløbet?
Du har fundet mere ro i dig selv og en tro på, at du er god nok.

Det betyder også, at du ikke har brug for andres anerkendelse. Du VED, at du er fucking  nice! 

Du har genfundet din glæde og kender redskaberne til altid at kunne finde den igen.

Så er det slut med at svare ”fint nok” når folk spørger dig hvordan du har det. Lad os finde den indre glæde frem 🔥

Du kan stoppe med at people please, fordi du nu har lært at stå stærkt i dig selv.

Det betyder, at du kan sige nej, når det føles som et nej. Du kan sige nej tak til kaffen hos den nye svigermor, hvis lysten ikke er der, eller udtrykke din mening til chefen selvom den ikke er populær. You know, all that jazz! 

Du ved, hvordan du mærker efter i dig selv, så du kan træffe de rigtige beslutninger for dig selv.

Det gælder både store som små beslutninger i livet. Glem alt om at skulle spørge dem omkring dig til råds for at tage en beslutning, du mærker selv svaret og stoler på det. 

Du har fået redskaberne til at tøjle dine negative tanker om dig selv, så du får et mere kærligt forhold til dig selv.

Så når du kører på fuld smadder på tankemylder oppe i hovedet, så har du et værktøj til at komme tilbage til dig selv, og stoppe det tankemylder. OG du har et sisterhood som kan støtte dig! 

At finde den bedste udgave af dig selv – den mere glade, energiske og selvsikre version af dig.

Altså du VED, at du er for awesome! 

Højt selvværd, som afspejles i dit liv samt dine relationer.

Glæd dig til tættere relationer med din familie, veninder, partner og de nye nice venskaber du vil tiltrække. Når vi hviler i den vi er, tiltrækker vi mennesker der også hviler i sig selv. Det vil sige, at der er plads til autentiske relationer, hvor der er gensidig respekt. 

Du kan udtrykke din mening og holdning, selvom andre ikke er enige.

Og du kan slappe af i at det ikke påvirker dit værd når andre ikke er enig med dig. 

Du vil have modet til at følge dit eget hjerte i stedet for at leve efter ''man bør''

Hvilket vil åbne nye spændene døre i livet samt et mod til at leve et liv dit 80 årige jeg vil blive stolt af. 

Er du klar?

''Der er en grundsten indeni mig, som er blevet vendt. Helt uden at tænke over det eller gøre mig umage, lever jeg på en anden måde end før. Det falder mig nu naturligt, at behandle mig selv med omsorg, respekt og selvkærlighed. At omfavne alle sider af mig selv. At være mild og kærlig ved mig. Jeg er værdifuld præcis som jeg er, og med alt hvad jeg er. Jeg elsker mig. Det troede jeg aldrig at jeg skulle sige, og rent faktisk mene det. Min tid med dig i autentisk power forløbet, har ændret mit liv for evigt. Indefra og ud. Jeg er så taknemmelig for dig, for forløbet og for mig ☺️”

Fannie Nielsen

’’Mit forløb hos Maiken, har været fuldstændig fantastisk! Jeg har udviklet mig vandvittigt meget mere end jeg havde forventet. Jeg var skeptisk til at starte med men inde i forløbet kunne jeg mærke, at jeg rykkede mig dag for dag. Man får mange forskellige værktøjer, som man altid kan vende tilbage til. Jeg bruger stadig mine dagligt.

I mine øjne er Maiken en fantastisk, empatisk og sympatisk coach. Jeg følte mig set, hørt og forstået med det samme.  Maiken har lært mig vigtigheden af at se mig selv,  som den vigtigste person i mit liv. Det har virkelig gjort en forskel i mit liv.

Hvis der er nogen der står og overvejer, hvor de er i livet eller har lyst til at udvikle sig, så kan jeg klart anbefale Maikens forløb.Det er livsændrende.’’

Nina Christensen

''Jeg har altid reflekteret meget over mit liv og handlinger, men Maiken har nu givet mig en dybere indsigt i mig selv og givet mig værktøjer til at lære at elske hele mig, og stå stærkere i livet’s bølgedale.

Det har uden tvivl været den bedste støtte jeg har oplevet i mit liv, og ift. andre forløb jeg har prøvet, så skiller Maiken sig ud ved at give mulighed for støtte og sparrig. Dette har gjort at jeg har handlet hurtigere på de værktøjer jeg har lært undervejs. Jeg er Maiken evig taknemmelig for at have støttet mig i min kærestesorg proces, min flytte proces og starten på min selvudviklingsrejse. Maiken er helt unikt menneske med et stort hjerte, og hun er super inspirerende. Så inspirerende at jeg har fået modet til selv at springe ud i en coach uddannelse.
Der er nogle mennesker i livet som gør et stort indtryk, og får noget til at blomstre i ‘en selv og sådan et menneske er Maiken for mig.”

Nadine Mørk

Sådan forgår det..

Forløbet består af fire moduler, som vi samler op på online sammen til vores fælles sessioner. Hvert modul varer to uger og indeholder typisk:

    • 1 video af ml. 50-60 minutters varighed
    • Workbook og øvelser
    • Online meetup af 1-1,5 time
    •  Fysisk workshop fra kl. 10 - 15
    • Se datoer længere nede på siden. Forventet ugentligt tidsforbrug: omkring 2 timer på materialet og 1,5 timer på meetups hver anden uge.

 

Fem online moduler med læring, værktøjer og viden, som du kan tilgå hjemme i eget tempo. Der er workbooks med til hvert modul til implementering + ugeplan og habit tracker til at skabe nye vaner. 

 

Fem Online meet-ups hver anden uge, hvor vi alle mødes og gennemgår modulerne samt deler i fællesskabe mellem 1-1.5 timer pr. gang. 

 

Du får din helt egen journal, som kan følge din og din udvikling under hele forløbet. 

 

”Det er den bedste og mest selvkærlig investering du kan gøre for dig selv, og du vil få værktøjer du kan bruge resten af livet, og dermed stå stærkere i bølgedalene. Du vil opleve hvordan dine sår vil blive helet bedre i sammenspil og i spejling med andre ligesindede. Rent personligt har jeg i den grad fået healet på mit tillids sår, og jeg har fundet plads i fællesskabet til at efterleve mine værdier.”

Nadine Mørk

Alt dette er inkluderet i forløbet

coachingårhus

5 x Læringsvideoer spækket med viden og brugbare værktøjer.

Du får 5 læringsvideoer spækket med viden og værktøjer, som du kan bruge med det samme samt tage med dig resten af livet.

 

kvindefællesskab

Workbook

Du modtager smukke workbooks undervejs på forløbet, som sikre,  at du får din nye viden integreret i dit liv med det samme. Du vil have mulighed for at samle alle 4 workbooks til din helt egen personlige workbook.

kvindenetværk

Support og støtte gennem fællesskabets private Facebook gruppe.

Vi har sammen en privat gruppe, hvor vi kan holde hinanden opdateret, få støtte undervejs og dele erfaringer. I vil sammen skabe en magisk rejse. 

Humandesign

BONUS! Human Design Læsning

Ved tilmelding får du 50% rabat på en 1:1 Human Design læsning ved tilmelding til Soul Sisterhood forløbet. 

Human Design giver dig en indsigt i hvem du er, og hjælper dig med at lære dig selv endnu bedre at kende. Du får indsigt i dine styrker og unikke gaver samt viden om hvad du skal lytte efter,  når du træffer beslutninger. Human Design åbner op for mere selvkærlighed, accept og større tro på dig selv.

coaching

5 x gruppe sessioner.

Vi har 5 online gruppe sessioner undervejs, hvor vi gennemgår værktøjerne, deler i et safe space og healer sammen. Dette er en unik mulighed for at mærke et trygt rum, hvor kvinder støtter hinanden. Vi tror ofte, at vi skal klare alt selv eller at vi er alene om de følelser og tanker vi har, når vi indgår i et fælleskab af ligesindede vil vi opleve, at vi ikke er alene.

  

Workshop dag hvor vi alle mødes

Du bliver inviteret til en magisk dag, hvor vi alle mødes i et trygt space fyldt med kærlighed og autenticitet. Der sker noget helt specielt når vi mødes med kvinder, som er på den samme indre rejse som os selv. Vi bliver alle til i samspil med andre og når vi befinder os i et trygt rum med mennesker der ønsker os det bedste, kan vi udvikle os med kvantespring, som kan mærkes på den gode måde. 

 


 

Coach århus
Mit navn er Maiken, og jeg er kvinden bag ..

Soul Sisterhood forløbet, som er et forløb til dig, der tør kaste dig ud i personlig udvikling med andre kvinder, som er på samme rejse som dig. 

Min passion for det arbejde jeg laver i dag, er inspireret af min egen historie, og den rejse jeg har været på. Jeg levede en stor del af mit liv med lavt selvværd, og jeg vidste ikke hvordan jeg skulle opbygge et kærligt forhold til mig selv, ej heller vigtigheden af det.  Jeg følte mig ofte ikke god nok og jeg tvivlede meget på mig selv. 

Jeg har selv gået vejen, og i dag har jeg opbygget et kærligt forhold til mig selv, så jeg mærker, at jeg er god nok som jeg er. Det har givet mig en enorm personlig frihe, tro på mig selv og det jeg kan. Jeg lever i dag et liv, hvor jeg nogen gange må nive mig selv i armen og spørge, hvordan hulen jeg er blevet så heldig. Sandheden er bare, at det intet har med held at gøre, men blot at jeg har lært de rigtige værktøjer til at arbejde med mit mindset og tilliden til mig selv, samt turde lade andre støtte mig på rejsen. 

Jeg brænder for at lære dig de selv samme værktøjer så du kan finde din personlige frihed, tro mere på dig selv, finde ro indeni og stå stærkt i den du er.

 

Praktisk:

Investering i dig selv:
Pris: 6.250 kr.
Ratebetaling er muligt over 3 eller 5 måneder.

Der er plads til i alt 8 kvinder ♡ 

Live Workshop dag:
→  Forgår i Århus området (Hadsten)   kl. 10 – 15.
→  Til vores fysisk workshop dag kommer der mere info ved tilmelding.
Jeg glæder mig til at møde dig ♥️

Vi mødes online:
→ Det forventes at du har billede på og vil deltage i samtalerne. Temaet bliver fællesskab, og det må vi alle bidrage til.
(Måske det er nyt for dig men jeg lover dig, at det kommer til at blive helt naturligt med tiden)

→ Vi mødes over zoom. Mere info kommer inden start.
→  Datoerne for vores online møde er:
Onsdag d. 24 januar kl 19.00
Tirsdag d. 6 februar kl 19.00
Onsdag d. 21 februar kl 19.00
Tirsdag d. 5 marts kl 19.00
Onsdag d. 13 marts kl 19.00

Fælles gruppe: 
Vi har sammen en privat facebook-gruppe, hvor vi kan holde hinanden opdateret, få støtte undervejs og dele erfaringer. I vil sammen skabe en magisk rejse.

 

”Soul sisterhood forløbet har virkelig været en magisk rejse. Maiken skaber det mest trygge space, hvor man får lyst til at dele, og det at være en del af en gruppe med andre kvinder, der alle tør dele åbent og ærligt er smukt på en helt særlig måde.”

Debbie Ellinora

Måske du har spørgsmål..
Hvad går en afklaringssamtale ud på?

 En afklaringssamtale er en 30 minutters samtale, hvor vi sikre os at vi to er det rette match. Det vigtigt, at der en god kemi mellem os for, at vi sammen kan skabe den værdifulde forandring du drømmer om. Desuden vil samtalen give dig mulighed for at stille spørgsmål så du ved præcis hvad du kan forvente på forløbet.

Hvad hvis jeg ikke føler mig helt klar?

Sandheden er, at du aldrig kommer til at føle dig 100% klar. At være klar er ikke en følelse men et valg du skal tage for dig selv. Hvis ikke nu, hvornår så? Din hjerne vil altid forsøge at komme med forskellige ‘undskyldninger’ for hvorfor det ikke er et godt tidspunkt lige nu. Spørgsmålet du skal stille dig selv er; hvorfor vente? Du har kun et liv, du fortjener at leve et magisk liv, hvor du mærker glæde helt ind i knoglerne. 

Hvor meget tid skal jeg bruge på det?

Vi har I alt 5 mødegange online hen over 9 uger. Derudover har du 4 online moduler + opgaver så vi sikre os, at du lærer værktøjerne og dermed kan bruge dem resten af livet. Det er helt op til dig, hvor meget tid du vil bruge på det om ugen men jeg vil anbefale mellem 1-2 timer om ugen. 

Hvordan forgår forløbet?

Du får dit eget login til Autentisk Power platformen, hvor dine læringsvideoer ligger samt dine workbooks. Du kan både logge ind på computeren eller via telefonen så du kan lytte til videoerne på farten, som det passer ind i dit skema.

Vi mødes fælles i gruppen følgende datoer:
Onsdag d. 3 maj kl 19.00
Tirsdag d. 16 maj kl 19.00
Onsdag d. 31 maj kl 19.00
Tirsdag d. 13 juni kl 19.00
Onsdag d. 28 juni kl 19.00

Vi snakker online så du kan sidde hjemme i dine trygge omgivelser, og ikke på noget tidspunkt skal skynde dig ud af døren.

Kommer jeg til at ændre mig?

Det er helt normalt,  hvis du mærker en frygt. Jeg lover dig for, at du aldrig skal ændre noget du ikke ønsker at ændre. Vi arbejder sammen for at finde frem til alt det der gør dig til DIG. Med andre ord, vi finder alt det gode og unikke frem i dig og forstærker det så du mærker accept og kærlighed til dig selv. Det bliver en magisk rejse!

coachingårhus