fbpx

Human Design.  

Human Design giver dig en dyb indsigt i hvem du er, og hjælper dig med at lære dig selv endnu bedre at kende. Vi bliver bombarderet med info omkring hvordan vi burde leve for at leve vores bedste liv. Human Design viser os, at de samme råd ikke fungere ens for os alle. Vejen til dit gladeste og mest autentiske jeg, er fuldstændig unik for dig, og derfor er det til stor gavn at kende dit unikke design.  

Human Design giver en dyb forståelse for, hvor forskellige vi hver især er som mennesker og viser, at det er netop med hver vores unikhed, vi bidrager bedst til verden. Derfor er Human Design også et stærkt værktøj når vi skal finde vores unikke plads i verden samt lære at stå stærkt i den vi er. 

Human Design giver dig en indsigt i dig selv, og hjælper dig med at lære dig selv endnu bedre at kende. Du får indsigt i dine styrker og unikke gaver samt viden om hvad du skal lytte efter,  når du træffer beslutninger. Human Design åbner op for mere selvkærlighed, accept og større tro på dig selv.

Human Design hjælper dig til at finde hjem i dig selv..

Human Design er et system, som kombinerer astrologi, I Ching, Kabbalah og chakraerne. For at få indblik i dit unikke Human Design chart, skal du kende til den by du er født i, din fødselsdagsdato og det præcise fødselstidspunkt.

Hvad kan kendskab til dit unikke Human Design give dig?

  •  Viden om hvordan du bedst træffer beslutninger for dig selv.
  • Hjælper med at få sat ord på de ting du mærker indeni.
  • Hvem du er som menneske, så du kan lære dig selv at kende på et dybt plan.
  • Info om dit livstema.
  • Indsigt i dine gaver og styrker, så du kan lære at sætte pris på dem.
  • En forståelse for hvordan din energi virker.
  • Indsigt i hvordan du får mest muligt flow i dit liv.
  • Viden til at kunne mærke bedre efter hvad der er rigtigt for dig. 
  • Mere tro på dig selv.
  • Finde indre ro. 

Hvad andre siger om at få lavet en Human Design læsning…

”Søde Maiken. Jeg har lige genhørt vores session fra forleden. Jeg er stadig helt på røven over, hvor spot on det er. Jeg står dagligt i situationer, hvor jeg trækker på de ting du fortalte mig. Det er det vildeste!
Tak for en fantastisk indsigt ❤️ ”

Maiken G

”Sjældent har jeg oplevet noget så spot on! Det er helt vildt! Der er så mange ting der giver mening nu og det er som om du lige har fået mig til at forstå mig selv meget bedre.
Vil sige af hjertet tak ❤️”

Christina Bugge

”Maiken! Du har rørt mig så dybt. Jeg er så taknemig for den gave du har givet mig. Jeg forstår mig selv på en meget mere omsorgsfuld og kærlig måde efter vores læsning.❤️
Jeg vil tillade mig selv at følge mit Human Design, fordi så tror jeg også, som du så kærligt fortalte, at jeg vil opleve et større flow i mit liv. Jeg er designet til at være MIG og ingen anden!”

Maria

”Der er så meget der pludselig giver mening og ro indeni, efter at have hørt mit Human Design. Jeg har nu fundet ud af at der er ting jeg ikke kan ændre og må derfor leve efter det i stedet for at prøve at ændre det. Jeg føler mig meget stærkere som person og for første gang føler jeg at jeg kan stå fast ved mine værdier. Du har åbnet mine øjne med Human Design Maiken, TAK for dig.”

Christina

Human Design Reading

Human design reading

Human Design Plakat med dit unikke design

Human Design personlig plakat

Det er en helt særlig gave at få indblik i sit eget unikke design. Du vil få en dyb forståelse for hvordan du er designet til at være i verden.

Du får:
En dybdegående læsning af dit unikke design.
Varighed: ca. 45 min.
Du får optagelsen sendt efterfølgende, så du altid kan lytte til den igen.
Det forgår online, så du kan sidde hjemme i trygge rammer.

Pris: 1.200kr.

 

Denne unikke Human Design plakat laves personligt til dig eller en du holder af. Den bliver lavet ud fra dit helt unikke Human design chart, og støtter dig i minde dig om hvem du er designet til at være, så du kan leve dit mest autentiske liv. 
Plakaterne fåes i forskellige farver og størrelser. 

Tryk på knappen nedenfor for at se udvalget. 

 

 

 

Human Design er et smukt system der støtter dig i at lære dig selv at kende på et dybt plan.
Når du lærer dig selv at kende, din energi og din måde at være i verden på, er det nemmere at rumme og acceptere dig selv. Med det kommer en selvkærlighed der er grobund for mere indre ro, højnet livskvalitet og højnet energi samt overskud. Det er klart min oplevelse at Human Design bidrager med en støtte i at lære din egen unikhed at kende, så du kan hvile i den du er og turde gå efter det liv du drømmer om.

                 Human Design læsning           

 

Fuldstændig skræddersyet Human Design Reading til dig.
 

Bestil en til dig selv eller giv en Human Design læsning i gave til en, du holder af.

Du får:
•  En dybdegående læsning af dit unikke design.
Varighed: ca. 45 min.
Du får optagelsen sendt efterfølgende, så du altid kan lytte til den igen.
Det forgår online, så du kan sidde hjemme i trygge rammer.

Pris: 1.200kr.