fbpx
Human design manifestor

Human Design kan være livsændrende, når vi lever efter vores design. 

 Er du manifestor eller kender en manifestor?

Der findes mellem 8-10% manifesters indenfor Human Design, så der er ikke mange af dem. 

Du kan lytte til min podcast episode om hvordan Human Design kan ændre ens liv samt for mere information om manifesters  her 

Manifestors er nogle powerfulde typer. Det er den eneste type, der ikke behøver nogen eller noget bag sig, de kan gå forrest og sætte ting i gang på egen hånd. De er sådan lidt lige som nike sloganet ‘’Just do it’’.  Det vil sige, at fra der er noget de gerne vil, til at de gør det, er som ofte et meget lille vindue.

De er her for at have en stor impact. De er energityper men de har ikke fuld adgang til batteriet hele tiden, så selv om de laver ting de elsker, har de altså brug for mere hvile end nogen af de andre typer. Faktisk så har de perioder hvor de initiere og starter nye ting/projekter eller ideer, hvorefter de har en restcycle. Det vil sige, at de faktisk får en periode, hvor de ikke er kreative eller initiere noget som helst. Deres restcycle kan være alt fra et par dage til måneder, men ofte er manifestoren conditioned og har svært ved at tage den restcycle, fordi de ikke ser andre mennesker have det samme behov.

Hvis en manifestor ikke ærer sin restcycle, vil de begynde at mærke fysiske symptomer på kroppen, da de ikke har mere energi men når de alligevel bliver ved og ved, så bruger de energi fra de andre centre. Det kan opleves som oppustet mave, vrede, sensitive følelser, hovedepine, træthed.  For en Manifestor, kan vi kalde denne restcycle for en indre vinter. Den indre vinter handler om tid til at være alene, have fokus på sig sig og afslapning. Hvis du har en manifestor i dit liv, kan du støtte personen ved at imødekomme dem i den hvile proces, da der ofte kan være sår af at ville mere eller at være doven.  I deres restcycle handler det ikke om at gøre men om at være. Her kan man med fordel spise sundt, drikke vand og give sig hen til afslapning.

Manifestoren strategi er at tage initiativ samt at informere. Ofte har en Manifestor modstand på at informere, men når de lærer at det ikke betyder at spørge om lov bliver der meget mere flow.  Du kan støtte en Manifestor ved også at informere dem om hvad der forgår hos dig, når det gælder mener der involvere manifesteren.
Her er det vigtigt at nævne, at grænser er vigtige at lære at mærke samt sætte for en Manifestor, da grænser også er en form for at informere. Du kan lære mere om grænser på mit online grænse modul lige HER
Hvis du som Manifestor, føler modstand, så forsøg dig med at informere endnu mere. Husk at det handler om at informere og ikke om forklare dig selv eller at spørge om lov. 

Når en Manifestor ikke lever sit design, det vil sige er ude af flow, er de i not-self, hvilket er en følelse af vrede. Vreden kan enten komme til udtryk på en udad reagerende måde eller ved at den er undertykt og man ikke kan mærke sin vrede. Vil du høre mere om at være Manifestor og hvordan det er at leve sit Human Design, så lyt med på min podcast: Autentisk Power Podcast. 

Ønsker du en læsning af dit unikke Human Design chart, kan du læse mere om Human Design reading her.