fbpx
Humandesign

Hvad er Human Design?

Human Design er et system der støtter dig i at finde tilbage til dit autentiske selv, før omverden, samfundets normer, omsorgspersoner og anden indflydelse fortalte dig hvem og hvad du skulle være. Det handler om at finde ind til kernen i dig selv og det menneske du er. 

Søger du viden om dit unikke Human Design chart?

Human Design er et smukt system der kan støtte dig i at sætte ord på det du allerede mærker indeni men måske har svært ved at sætte ord på. Når du får kendskab til din unikke Human Design type, får du viden om hvordan du kan leve dit liv med mere ro og flow. Du får viden om hvordan du bedst muligt træffer beslutninger og kommer i alignment.

Når vi går ind og kigge på dit unikke chart, kan du få viden om hvad dine gaver er her i livet, altså hvad du er god til og hvad dine styrker er, som falder dig helt naturligt. Med den viden, kan du lære dig selv bedre at kende og bruge dine styrker aktivt i din hverdag.

Human Design støtter dig i at finde hjem i dig selv, så du hvile endnu mere i det unikke menneske du er.

Kort sagt giver Human Design dig en viden om dit indre landskab, så du får en større forståelse for dig selv og de gaver du er her for at birage med i verden.

Du kan tage en gratis Human Design test her

Ønsker du en 1:1 læsning af dit unikke Human Design chart, kan du læse mere om Human Design reading her.

Kærligst Maiken.