fbpx
Human Design Reader

Hvad Human Design har lært mig.

Jeg er ikke forkert eller i stykker.

Human Design fik brikkerne til at falde på plads for mig. Alt det jeg troede der var galt med mig, var i virkeligheden gaver:

👉🏻Jeg følte mig doven og tillod ikke mig selv at slappe af. Andre mennesker kunne jo nå meget mere, så hvorfor kunne jeg ikke? ⁣

🧩Jeg har udefineret sekral, hvilket vil sige, at jeg ikke har stabil adgang til energi. Jeg har brug for massere af hvile, og nu hvor jeg har den forståelse, kan jeg lade mig selv hvile med god samvittighed. Det giver mig mere energi i sidste ende. ⁣

👉🏻Førhen døjede jeg med vrede. Jeg kunne blive helt utroligt vred og bagefter få dårlig samvittighed. ⁣

🧩Nu ved jeg, at vrede er den følelse i mit chart der ‘’sladre’’ om hvordan det går. Det vil sige, at når jeg ikke lever efter mit design, mærker jeg vrede. Det er den følelse der kan fortælle mig, hvis jeg burde stoppe op og mærke efter.⁣

👉🏻Jeg har oplevet meget i livet, både på et følelsesmæssigt plan og fysisk. Det har føltes som om jeg har levet 3 liv allerede. Pludselig oplevede jeg en dyb ro, som har været helt igennem fantastisk.⁣

🧩Min 6’er linje betyder, at jeg har levet som 3’er i de første 30år af mit liv. Det vil sige, at jeg har eksperimenteret og oplevet meget, og nærmest ‘’bumpet’’ ind i livet samt mennesker. Når en 6’er linje bliver omkring de 30år, går de fra at leve livet som 3’er og træder op på taget, hvor 6’er linjen kan bruge alle sine erfaringer.⁣

👉🏻Jeg har altid haft et vildt indre følelsesliv. Mine følelser går op og ned, mere end hvad jeg følte var normalt. Jeg skammede mig over det, og følte mig forkert. ⁣

🧩Jeg har defineret solar plexus og både channel 35-36 og 39-55, hvilket vil sige, at jeg har to følelsesmæssige bølger. Jeg har lært at finde frem til hvad der tricker min følelsemæssige bølge, samt hvad der skal til når det sker, så det føles meget mere trygt for mig at være i mine følelser. ⁣

👉🏻Jeg følte mig doven fordi jeg altid har ventet med at lave mine ting i sidste øjeblik. ⁣

🧩Jeg har defineret rod. Det vil sige, at jeg arbejder bedst under pres, og min rod har sin helt egen timing. Jeg ved inderst inde godt hvornår det er på tide at gå i gang med en opgave.

Human Design er et virkelig smukt system, der kan støtte dig I en større forståelse for dig selv, mere selvkærlighed og en større tro på dig selv, som kan skabe mere flow og mere livskvalitet i dit liv. Vil du vide mere om Human Design eller booke en personlig reading af dit unikke chart, kan det gøres her. 

Vil du læse mere om Human Design kan du finde mere info på min instagram her: Maikenharboe.dk

 

 

Human Design Chart