fbpx

Om Maiken Harboe:

Mit navn er Maiken, og jeg er ejer af Maiken Harboe Coaching, som blev stiftet i 2019. Jeg er uddannet Master Coach i personlig ledelse.
Jeg er et meget åbent og nysgerrigt menneske, hvorfor jeg også er
trænet og uddannet som dynamisk terapeut, yoga og meditations underviser og hypnotisør. For mig, er det utroligt vigtigt at sætte fokus på

mentalt helbred, generel trivsel og det autentiske liv, for når vi udlever vores mest autentiske jeg vil vi opleve en personlig frihed, som tillader os at leve livet i stedet for at overleve. Vi har kun et liv, hvorfor ikke få det bedste ud af det?

Jeg har en passion for at støtte mennesker i at tage personligt lederskab, hvilket indebærer at lære at tage styringen over eget liv på en måde, som skaber et meningsfyldt liv for den enkelte, både privat som arbejdsmæssigt.
Jeg stiller spørgsmål og sætter fokus på nye alternative veje, der får mennesker til at bruge hele paletten af de ressourcer, de har. Mit arbejde ligger ikke i at fortælle dig hvordan du skal leve dit liv men i stedet støtte dig til at blive eksperten i dit eget liv, så du får adgang til nye handlemuligheder og mere balance i dit liv.  

 kort om Maiken:

Uddannelser og kurser:

• Dynamisk terapeut v. Human Education Group. (2022-2024)
• NGH Hypnotisør v. Human Education Group. (2021-2022)
• Human Design Coaching Certification. v. Victoria Jane. (2021)
• Human Design kursus v. Luca Sofia (2020)
• Acceptance and Commitment Therapy (ACT) v. Bladberg Kibsgaard. (2020)
• Mindset Upgrade (kinesiologi ) v. Christina Mellerup (Sofushuset) (2020)
• Kommunikation og Konflikthåndtering v. Trivsel, Læring & Tryghed. (2019)
• Personligt lederskab 1-årig Master Coach v. Bladberg Kibsgaard. (2018-2019)
• Yoga- og meditations YTT. v. Peter Karbøl, Costa Rica. (2015)
• Bachelor Internationale Studier, Aalborg Universitet. (2012-2015)

 

 

Vil du høre min historie?

….

Viste du, at der er lavet undersøgelser, der viser at dit hjerte har over 40,000 neuroner, der giver dit hjerte muligheden for selvstændigt at mærke, behandle information og træffe beslutninger for dig selv? Magisk, ikke?Jeg brænder for at guide dig til at mærke din kontakt til dit eget hjerte, hvorfra du kan træffe de helt rigtige beslutninger for dig selv og leve et meningsfyldt liv. Det kan måske lyde lidt fluffy men om ikke andet, så handler det om livskvalitet, og vi har kun et liv, så hvorfor ikke skabte det bedste liv for os selv?

 

Min metode er en transformationsproces. 

Jeg ser en stor ære i at bruge al den viden jeg har indsamlet fra min egen rejse til at komme hertil, hvor jeg er i dag og kombinerer den med min faglige viden. Jeg arbejder ud fra min egen metode, som er en livsændrende transformationsproces.

Min metode er en kombination af dynamiskpsykoterapi, NLP coaching værktøjer, Energipsykologi bl.a kinesiologi samt Indre Barn Healing, skyggearbejde, hypnoterapi med psykologi og med vægt på at forene krop og sind. Jeg benytter effektive redskaber du kan lære og bruge, når dine problemer opstår fremadrettet, så du selv kan gå videre ud i livet med alle de værktøjer du har lært.  

 

Min filosofi er enkel: Jeg tror på den indre styrke og power der bor inde i dig, som du vil få kontakt til når du formår at finde kærligheden til dig selv.  

Hos mig får du ikke traditionel samtaleterapi.

Jeg tilbyder dig en transformativ rejse hvor du bliver eksperten i dit eget liv.

Min fornemmeste opgave ligger ikke i at fortælle dig hvad der er rigtigt eller forkert, men i at støtte dig i at omskrive din historie, så du kan leve et meningsfyldt liv for dig selv, og gøre dig til eksperten i dit eget liv.

 Jeg foretrækker uformelle men trygge rammer og autencitet. Det ser jeg som essentielt for at vi som mennesker kan åbne os op og have mulighed for at transformere dét der ikke længere gavner os.


Jeg vægter professionalisme højt, men lader det ikke komme på bekostningen af autenticiteten mellem mine klienter og jeg.

Jeg vægter at du kan være dig selv til det yderste når du taler med mig. Vores samtale vil ikke være firkantet og traditionelt struktureret, da jeg tror på at vi mennesker trives bedst når der er plads til det hele menneske med alt hvad der dukker op undervejs.

Hos mig får du både samtale, viden, erfaring, teori og værktøjer, så du kan heale dig selv og transformere dit liv. Du vil opleve humor og lethed når vi taler sammen, da det er en del af din rejse at kunne finde glæden og letheden. Vi vil også have fokus på det du ser som problemerne, og endnu vigtigere, se løsningsorienteret på dem.

Jeg tilbyder 1:1 forløb, gruppeforløb, online forløb og workshops. 1:1 forløb er for dig, som er klar til at gøre en indsats mod din ønskede forandring.

Det første, og sværeste skridt er at booke den første tid. Tør du tage det?

 

 

 

Autentisk Power Podcast

Autentisk Power Podcast er dedikeret til selvværd, selvkærlighed og bevidsthedsskabelse. Du vil få  konkrete tips og værktøjer, som du kan bruge i dit liv med det samme.

Med spændende gæster samt soloepisoder med Maiken, dykker vi ned i emner såsom mindset, selvværd, kroppens visdom, selvkærlighed, det autentiske liv, Human Design, personlig frihed og meget mere.

Lyt med alle steder, hvor du lytter til podcast.

 

 

podcast selvværd autentisk power selvtillid coach psykoterapeut

Klik på ikonet for at lytte med til podcasten i på Apple podcast. 

Klik på ikonet for at komme direkte til podcasten på Spotify. 

Klik på ikonet nedenfor for at komme direkte til podcasten på Google Podcasts.