fbpx

Anbefalinger

 

”Rejsen har været meget mere magisk end jeg nogensinde har kunne forestille mig eller have drømt om. Jeg er  positivt overrasket over hvor hurtigt jeg kunne finde retning i alt det “kaos” der var i mig til en start. Min største aha oplevelse er, hvor “let” jeg kan tilgå min power og livsglæde. At være med på Maiken forløb har hjulpet mig med at mere i kontakt med min intuition, mine grænser og drømme. Så nu er jeg i fuld gang med at leve et liv, der er det helt rigtige for mig 😊💖” 

Kamilla Askholm

Billedkunstner

’’Mit forløb med Maiken har virkelig været en interessant rejse! Det har til tider været hårdt men jeg har fået så mange ’aha’ oplevelser undervejs, hvor jeg har lært mig selv at kende på en måde, som jeg ikke ville have gjort uden forløbet. Hver gang jeg indså steder i mit liv, hvor jeg bremsede mig selv, var det muligt at ændre bagefter. At have Maikens støtte gennem denne rejse har været fantastisk! Jeg har følt mig så tryg og behagelig hele vejen igennem – og hold nu op jeg har lært meget!
Jeg har altid tænkt om mig selv, at jeg var en stærk og uafhængig kvinde men gennem forløbet opdagede jeg, at i mit forsøg på at være ’’en fleksibel kvinde’’ og ’easy going’, har jeg ikke været ærlig overfor mig selv og mine egne behov. Det har været svært at sætte grænser når jeg ikke viste hvad jeg ville eller havde brug for.

Før hen, når nogen behandlede mig på en måde, som jeg inderst inde godt vidste ikke var okay, ville jeg ikke opdage det i situationen. Jeg ville blot gå med det for mig selv og ikke sige fra. Nu kan jeg mærke mine grænser i situationen og faktisk sige fra, uden at være nervøs over konsekvensen. Jeg føler mig nu helt tilpas i at tage svære beslutninger, som gavner mig og mit velbefindende.

Tusind tak for denne rejse – Jeg ville ikke have været, hvor jeg er den dag i dag uden dig! Så igen, tusind tak, Maiken!’’

Tonje Nesslin

Yogalærer

“Jeg har de sidste 12 uger oplevet flere positive forandringer, men den største forandring er helt sikkert, at jeg kan mærke hvad jeg selv vil og ikke vil. Det har resulteret i, at det er nemmere for mig at sætte grænser, og at jeg ikke længere har ondt i maven. Udover det, så er en kæmpe forandring også, at jeg ikke længere får vredes udbrud. Jeg har stadig temperament men jeg har nu lært at håndtere det. Jeg tænker ikke længere over om folk kan lide mig, jeg tænker mere over om jeg kan lide mig selv.
Jeg er virkelig stolt over, at jeg valgte at tage ansvar for de følelser jeg gik med, og at jeg turde at springe ud i forløbet. Jeg startede kurset på et tidspunkt, hvor det føltes som verdens dårligste ide, fordi jeg stod midt i at skifte arbjede, lige havde købt hus og vores datter skulle skifte skole, men alligevel tog jeg springet og det har jeg virkelig ikke fortrudt. De bekymringer jeg havde forinden viste sig slet ikke at være aktuelle.

Autentisk Power forløbet kan virkelig anbefales. Jeg har virkelig fundet ud af, at den vigtigste i mit liv, det er mig selv. Det er noget af det bedste jeg er nået frem til, fordi jeg mærker hvordan jeg er en bedre version af mig selv når jeg er i balance, hvilket gør det meget nemmere i andre aspekter af livet så som arbjede og sociale relationer. Maiken er fuldtsændig fantastisk som coach. Hun forstår at lytte og give råd. Hun forstår at sætte sig i mit sted og hun har virkelig fået mig til at turde at være sårbar i samtalerne. Hun har hjulpet mig til at finde ud af hvorfor jeg ikke var i balance, og det havde jeg ikke kunne finde ud af på egen hånd. Jeg er så stolt af mig selv og min udvikling.”

Christina Bugge

Sygeplejerske i psykiatrien

”Kære Maiken.
Jeg har nu haft knap en måned uden autentisk power forløbet. Jeg var spændt på, hvordan det ville være, at være mig, når forløbet var slut. Jeg plejer at være meget glemsom på ny viden. Og jeg kan da heller ikke lige remse op hvad modulerne hed og hvad jeg blev ‘undervist’ i. MEN jeg kunne tale i timevis om alt det som jeg har lært om MIG! 🔥

Der er en grundsten indeni mig, som er blevet vendt. Helt uden at tænke over det eller gøre mig umage, lever jeg på en anden måde end før. Det falder mig nu naturligt, at behandle mig selv med omsorg, respekt og selvkærlighed. At omfavne alle sider af mig selv. At være mild og kærlig ved mig. Jeg er værdifuld præcis som jeg er, og med alt hvad jeg er. Jeg elsker mig. Det troede jeg aldrig at jeg skulle sige, og rent faktisk mene det. Min tid med dig i autentisk power forløbet, har ændret mit liv for evigt. Indefra og ud. Jeg er så taknemmelig for dig, for forløbet og for mig ☺️”

Fannie

Innovationspædagog og filosof

”Da jeg fandt Maiken, hørte hendes podcast og egen historie, samt læste hendes hjemmeside, mærkede jeg en stor genkendelighed og følte mig ikke længere alene. Efter kort tid var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle i forløb under Maiken’s vinger, og er så inderlig glad for at jeg valgte det. Det har været og er livsændrende for mig at få coaching af Maiken. Maiken er så nærværende og autentisk, at jeg under hele forløbet har følt mig set, hørt og forstået. Hun har været god til at skabe et rum med ro, tryghed og anerkendelse, som har givet mig plads til at være sårbar og 100 % mig selv med alle mine følelser og tanker. Jeg har altid reflekteret meget over mit liv og handlinger, men Maiken har nu givet mig en dybere indsigt i mig selv og givet mig værktøjer til at lære at elske hele mig, og stå stærkere i livet’s bølgedale.

Det har uden tvivl været den bedste støtte jeg har oplevet i mit liv, og ift. andre forløb jeg har prøvet, så skiller Maiken sig ud ved at give mulighed for støtte og sparring dagligt. Dette har gjort at jeg har handlet hurtigere på de værktøjer jeg har lært undervejs. Jeg er Maiken evig taknemmelig for at have støttet mig i min kærestesorg proces, min flytte proces og starten på min selvudviklingsrejse. Maiken er helt unikt menneske med et stort hjerte, og hun er super inspirerende. Så inspirerende at jeg har fået modet til selv at springe ud i en coach uddannelse.
Der er nogle mennesker i livet som gør et stort indtryk, og får noget til at blomstre i ‘en selv og sådan et menneske er Maiken for mig.”

Nadine

Fysioterapeut

“Jeg har haft æren af, at have Maiken som min coach, i et forløb, som hun har skræddersyet specielt til mig.
Mine tanker er virkelig blevet testet, og jeg har tit stået med en wow-følelse af lige pludseligt at kunne se tingene fra en helt ny vinkel. Jeg blev på denne måde også mere bevidst om, hvordan jeg så mig selv og den måde jeg så verden på. Gennem forløbet kunne jeg begynde at ændre måden jeg tænkte på og dermed ændre mine handlinger.  Jeg har fået en forståelse for hvordan man ofte sætter begrænsninger for sig selv, samt hvordan vi bliver påvirket af andre og os selv.  Jeg har lært hvordan man kan ændre selv de små ting til noget større og begynde at leve efter sine værdier. Hvordan alting hænger sammen og hvordan vi kan give os selv plads til at vokse og ikke mindste give slip på de ting der skal slippes for vi kan leve et frit liv.

 

Maiken har lært mig at forstå mig selv og hvile i den jeg er. Hun har vist mig hvordan man finder sig selv og mærker efter. 
Jeg har lært mig selv bedre at kende, mine tanker , mine basale behov og mine kærneværdier. 
Jeg har fået en god forbindelse mellem min krop og mit sind, og lært at bruge min mavefornemmelse. 
Maiken er ikke bare en coach, men den veninde som ALTID er der for en. En som holder dig oppe, en man kan grine og græde med, og en som lader dig være den bedste udgave af dig selv.   
 
Maiken er en stor inspiration til, hvordan man kan ændre sit liv, ved selv at tage styring, og hvor vigtigt det er, at man er sig selv hele vejen igennem. Jeg kan ikke beskrive hvor stor en værdi det har været for mig at have haft Maiken som min coach, da det ikke vil kunne måles i materielle værdier. Men om det er til arbejdet, af personlige grunde eller en brændende nysgerrighed for at prøve coaching så finder du sjældent en ildsjæl som Maiken. Jeg kan kun give min bedste og største anbefaling af Maiken
Stephanie Wegener

Butiks Chef

“Inden jeg startede i forløb hos Maiken var jeg meget usikker på mig selv og tanken om at åbne mig op var meget grænseoverskridende. Men allerede efter første snak med Maiken, følte jeg mig så godt tilpas og jeg fik for første gang virkelig øjnene op for, hvor meget jeg egentlig spændte ben for mig selv. Maiken har en helt speciel evne til at lytte og guide mig i en retning, hvor jeg virkelig har kunne mærke en tydelig forskel i mit liv – uden at jeg har overtrådt mine egne grænser.

Jeg har rykket mig SÅ meget på de 6 seks uger, hvor jeg har gået hos Maiken og jeg har fået så mange gode redskaber, som jeg kan tage med mig videre. Jeg har tydeligt kunne mærke, hvordan forløbet blev tilrettelagt efter mig og min udvikling, hvilket har gjort en kæmpe forskel for min rejse.

Jeg ville SLET ikke være her, hvor jeg er i dag uden dig, Maiken. Så KÆMPE STORT TAK!”

Chaneese Friis

Social Media Strategist

’’Mit forløb hos Maiken, har været fuldstændig fantastisk! Jeg har udviklet mig vandvittigt meget mere end jeg havde forventet. Jeg var skeptisk til at starte med men inde i forløbet kunne jeg mærke, at jeg rykkede mig dag for dag. Man får mange forskellige værktøjer, som man altid kan vende tilbage til. Jeg bruger stadig mine dagligt.

I mine øjne er Maiken en fantastisk, empatisk og sympatisk coach. Jeg følte mig set, hørt og forstået med det samme.  Maiken har lært mig vigtigheden af at se mig selv,  som den vigtigste person i mit liv. Det har virkelig gjort en forskel i mit liv.

Hvis der er nogen der står og overvejer, hvor de er i livet eller har lyst til at udvikle sig, så kan jeg klart anbefale Maikens forløb. Det er livsændrende.’’

Nina Christensen

Sygeplejerske

”Mit forløb med Maiken har været sindssygt spændene og virkelig lærerigt. Det har været udfordrende til tider men Maiken formodet at gøre processen tryg for mig.  De ting vi arbejdede med, spillede rigtigt godt sammen med de opgaver jeg fik stillet, opgaverne var gode og gav rigtig god mening for mig.

De her 3 måneder har været en kæmpe stor investering i mit liv og jeg er så glad for, at jeg har gjort det. Jeg er så kæmpe mega stolt af mig selv! Maiken som coach, er en virkelig dygtig coach, og hun er virkelig engageret. Man kan virkelig mærke på Maiken, at hun oprigtigt ønsker at se en få succesoplevelser.

I forhold til for 3 måneder siden så står jeg nu stærkere i mig selv. Jeg har brudt nogle gamle dårlige vaner og tankemønstre. Jeg har lært mig selv rigtig godt at kende. Jeg står stærkere og sikre ved mine holdninger og mine beslutninger. Derudover har jeg gennem forløbet fået en masse gode og brugbare værktøjer, som jeg selv kan arbejde viderer med. 

Maiken fik mig til at indse og ikke mindst lære at stole på, at jeg er den vigtigste i mit liv. Jeg har med hjælp fra Maiken formået på 3 måneder at rykke mig så meget mere end jeg har gjort i flere år. Jeg er sindssygt glad for, at jeg har gjort det her for mig selv. Jeg kan virkelig anbefale Maiken til andre, som ønsker og har mod på at arbejde med sig selv.” 

Nanna Fredskov

Studerende

”Maiken har jo lært mig så meget som jeg er ved at indkorporere. ❤️
Jeg har kunnet mærke stor forskel løbende men også efter tre måneder. Jeg er blevet mere klar over hvilke værdier der er vigtige for mig, og hvordan jeg kan gøre nogle aktive ting for at leve efter dem. Jeg er også blevet mere klar over, at mit liv er mit, og jeg er den eneste der kan fortælle hvad der skal ske. Jeg er den som tager beslutningerne, og min begrundelse for at tage en beslutning er altid god nok. Jeg behøver ikke forklare, hvorfor jeg gør som jeg gør. Især ikke når jeg kan mærke, at jeg gør det ud fra hvilke værdier jeg gerne vil leve efter.

Jeg er blevet bedre til at stå stærkere i mig selv, stole mere på mig selv og give min holdning til kende. Dette med mindre frygt for, hvad andre nu vil tænke, eller om det jeg siger lyder dumt. Og det gælder både på arbejdet og i private relationer. Jeg har fået kigget seriøst på mine værdier og har blandt andet på baggrund af det her forløb turde tage et spring og flytte til et nyt sted. Fordi den vigtigste værdi vi har i dag ikke længere er en billig husleje, men at der er plads og rum til vores familie.

Jeg har fået så mange værktøjer med, som jeg bruger i min hverdag, som har gjort livet nemmere og mindre seriøst hele tiden. Jeg kan bedre mærke, hvem jeg selv er, og får derfor sat nogle grænser og sagt fra til nogle ting, som jeg ikke har kunnet før. Jeg har mere indre ro og tro på mig selv, og jeg overtænker ikke alting hele tiden mere, hvilket netop gør det hele lidt mere let og ikke så tanketungt og bekrymringstungt.

Jeg er stoppet med at sige ting som “hvad ved jeg også om noget” fordi det underminerer mig selv. Og når jeg så alligevel en gang imellem kommer til det, fordi denne her rejse er lang, jamen så er jeg opmærksom på det og fanger det. Og dermed kan jeg ændre det jeg tænker, fordi jeg godt ved, at jeg ved en masse ting. Jeg er generelt blevet mindre hård ved mig selv, og giver mig selv mere tiltro.
Tusind tak endnu en gang Maiken ❤️”

Amalie V.

Arkitekt

“Jeg så forløbet som en proces, hvor jeg skulle have fat i både min personlige og arbejdsmæssige værktøjskasse. Et skræddersyet forløb, hvor jeg altid var i fokus, og hvor jeg hver gang åbnede et rum fyldt med livserfaring. 

Maiken er altid professionel, støttende og udstyret med mega gode ører. 

Maiken er fantastisk til at lytte og huske, og samle op efterfølgende.
Maiken tilrettelagde forløbet med meditations lydfiler, øvelses lydfiler og opgaver fra gang til gang.
Det skinner så tydeligt igennem, at hun brænder for at være coach, og er mega god til det.

Hver gang med en ny indgangsvinkel, og spørgsmål som gjorde nas, og som gjorde, at vi udviklede et fantastisk online tosomhedsrum, hvor jeg ALTID var tryg.
Nogle spørgsmål kom tæt på, og en af Maikens skills er helt klart at hun har så meget empati for andre.

Jeg vil til enhver tid anbefale Maikens forløb”

Ann-Karin

Selvstændig

’’Jeg har haft fornøjelsen af at være under Maikens vinger under hendes 12 ungers forløb, hvilket har været en sand fornøjelse og en lærerig rejse. Da jeg i sin tid tog kontakt til Maiken bundede det i et ønske om at komme tættere på min drøm som selvstændig, samtidig med at jeg ønskede at være mindre påvirket af hvad andre tænker. Derudover ønskede jeg mig en cheerleader, som jeg vidste ville bakke mig op uanset hvad. 

Alt dette fik jeg en kæmpe hjælp til hos Maiken. Maiken hjalp mig til at tro på mig selv, og hun gav mig troen på at gå efter min drøm og lægge nogle af alle mine overbevisninger fra mig, som ikke gavnede mig. Jeg fik sindsygt god sparring og gode redskaber gennem hele processen, og jeg kunne når som helst opleve support, som er helt uvurderlig, når man ændrer sig liv så drastisk, som jeg har gjort. 

Maiken er et forstående, hjertevarmt og virkelig empatisk menneske, som gør verden til et bedre sted. 

 De varmeste anbefalinger herfra.’’

Anne Ringgaard

’’Inden jeg startede i forløb hos Maiken, var jeg et lidt dårligt sted i livet. Jeg følte at jeg manglede nogle reskaber til at blive glad, og komme derhen hvor jeg gerne ville. Jeg valgte at starte på Autentisk Power forløbet og har aldrig fortrudt!
Noget af det vigtigste jeg har fået ud af forløbet er, at jeg har fået gnisten tilbage i livet. Jeg er glad når jeg står op og når jeg går i seng. Jeg har fået så mange redskaber, som jeg kan bruge i dagligdagen. Jeg har styrket mit mindset og lært at tro på mig selv. Jeg troede slet ikke det var muligt, at min hverdag skulle blive så god igen på blot 12 uger men det er den!

Inden jeg startede, var jeg bekymret over økonomien, men nu har jeg lært at uden at have invisteret de penge i mit selv, ville jeg aldrig have oplevet denne udvikling og glæde. Jeg er stolt over at jeg turde at investere i mig selv, og springe ud i forløbet. Jeg er super glad, og alle i min omgangskreds kan mærke det. Vigtigst af alt, så kan jeg selv mærke det. Jeg er så stolt over mig selv, og det har jeg aldrig sagt før!
Det her er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Tak Maiken!’’

Birgitte Brath

”Soul Sisterhood forløbet startede med et fysisk møde som var magisk. Maiken formåede at fjerne vores masker på ganske kort tid, og det var smukt hvordan vi delte og støttede hinanden på SÅ kort tid som helt fremmede. Det var en meget rørende oplevelse med nogle meget fantastiske kvinder.

Jeg havde erfaring med selvudvikling og coaching og fik genopfrisket gammelt stof, men virkelig også åbnet op for nye emner. Modulerne arbejder i en, når man ikke tænker over det. Man lytter og laver opgaver, men det er i hverdagen man får øje på hvordan de forskellige emner er på spil i ens liv, at udviklingen sker. Det er dejligt at mødes online en gang om ugen og få afklaret spørgsmål og delt med kvinderne. ‘

Det har været særligt godt at have kontakt med Maiken undervejs. Hun er en powerkvinde af dimensioner og har en unik gave i at spotte, hvad der er på spil og guide en. Hun er skarp i hendes spørgsmål og mild i hendes støtte. Det er en vanvittig god pris, taget i betragtning hvor meget man har adgang til Maiken undervejs. Hun svarer lynhurtigt og griber dig når du har allermest brug for det. Jeg kan varmt anbefale forløbet.”

Ida Søttrup Christensen

Efterskolelærer

”At tilmelde mig Soul Sisterhood forløbet er en af de største, mest berigende og mest selvkærlige gaver jeg har givet mig selv. Jeg er SÅ stolt og så utrolig glad for, at jeg fandt modet og sprang ud på den vildeste selvudviklingsrejse – den mest eventyrlige opdagelsesrejse ind i mig selv – waaaoou. Alle burde give sig selv sådan en “rejse” ♥️ Alt i alt et virkelig givende og helt vildt fantastisk forløb med skønne Maiken ved “roret”. Maiken er en kæmpe gave i sig selv – hun er så kærlig, så behagelig og så super inspirerende. Maiken formår at få en til, at føle sig fuldstændig tryg, set og hørt – og rummer alt hvad der er DIG! Fra første sekund giver hun en’ en stærk følelse af, at man er i de bedste hænder som svøber en ind i det støreste nærvær og den varmeste kærlighed ♥️ Det er GULD værd! Af hjertet TAK ♥️ Hele forløbet har på alle måder været utrolig lærerigt og givet mig så meget mere med i den store livsvigtige kærlighedsrygsæk til mig selv og dermed også til folk omkring mig. Jeg er SÅ taknemlig for, at være kommet så godt fra start på den her smukke livslange bevidstheds rejse. Jeg giver hermed de aller bedste anbefalinger videre til både Maiken som menneske og hendes fantastisk Soul Sisterhood forløb – hvis du er det mindste i tvivl, så lad tvivlen komme dig selv tilgode. Du vil aldrig fortryde 🌟”

Camilla Claudell

“Ved et tilfælde blev Maiken min Coach, og jeg skal lige love for, at det hidtidig forløb på en positiv måde, har vendt op og ned på en del ting i mit liv. Maiken har overfor mig b.la. formået at sætte en del ting i relief, lært mig at prioriterer hvad der er vigtigt for netop mig, og fået sat ord og følelse på en masse tanker, som længe har rumsteret inden i mig. Maiken’s evne til at sætte DIG i fokus er unik! Hun udstråler en fantastisk empati og medfølelse, men forstår samtidig at pinpointe nogle tanker og emner, som måske nok kan gøre ondt i øjeblikket, men bestemt er med til at sætte gang i en udvikling. Jeg har aldrig mødt en så åben og givende person, der udviser så stor en interesse i andre mennesker som Maiken gør. Dette er med til at gøre at man straks får tillid, og tør åbne sig op for hende.

Et Coach forløb med Maiken får mine bedste anbefalinger.”

Martin Høllund Poulsen

Salgskoordinator